Sűrített levegős csőhálózatok

Szakértő csapatunk magas színvonalon és precízen végzi komplett csarnokok sűrített levegős rendszereinek tervezését és kivitelezését. Működésünk során kiemelten fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét és ennek érdekében minden projektünket az egyedi igények és elvárások figyelembevételével valósítjuk meg.

Tervezés és kivitelezés

Tapasztalt tervezőmérnökeink segítségével részletes terveket készítünk csarnokának sűrített levegős rendszeréről. Szem előtt tartjuk az energiahatékonyságot és a fenntarthatóságot, hogy Önnek optimális és költséghatékony megoldásokat kínáljunk. Szakképzett csapatunk gondoskodik a tervezett rendszerek valóságba történő átültetéséről. A tervezés és a megvalósítás során is a legújabb technológiákat és alapanyagokat használjuk, így az általunk átadott rendszerek magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek.

JOHN GUEST műanyag vagy alumínium csőrendszerek,
TESEO alumínium profilok,
Kívül-belül horganyzott acélcsőrendszerek

Karbantartás és Szerviz

Az általunk kiépített rendszerek hosszú élettartamának biztosítása érdekében rendelkezésre állunk a karbantartás és szerviz szolgáltatásokkal. Rugalmas és gyors reagálásunkkal garantáljuk a folyamatos és megbízható működést.

Atlas Copco
Fini
ASCO
Emerson | Aventics
AZ Pneumatica
CAMOZZI
Festo
John Guest
M&M International
Metal Work
Norgren
ODE
PIAB
SMC