Metál Légtechnika csapata

Metál-Légtechnika Kft. 1993-tól

Márkafüggetlen pneumatika szakkereskedés, egy helyen az elérhető technológiák, márkák nyújtotta lehetőségek. Hasznos megoldások, kedvező ár-értékaránnyal párosítva.

Nálunk az Ügyfél az első! Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az Ügyfeleink igényeinek a leg meg felelőbb raktárkészlettel és szolgáltatásokkal segítsük munkájukat.

Tudjuk, hogy a beszerzési feladatok időnként óriási mennyiségben nehezednek vevőinkre, és ez mellett meg kell keresniük a legjobb beszállítót. A sok szálon tartott beszerzés még inkább nehezíti a szállítók feletti kontrollt, számonkérést, és megnöveli a munka mennyiségét, ezen felül a kiválasztás felelőssége is a beszerzőket nyomasztja.

Levesszük a gondot a válláról!

Előnyök mellyel, megkönnyítjük az Ön munkáját:

  • rendkívül széles gyártmányválasztékot és kimagaslóan magas szolgáltatási színvonalat kínálunk Önöknek.
  • mindezt versenyképes áron. Listaáraink mindenkor azonosak a márkaképviseletek listaáraival!
  • segítségünkkel jelentősen csökkentheti beszállítói számát és ezzel feladatainak mennyiségét.
  • földrajzi távolság nem akadály! A raktárról szállított termékeket 24 órán belül kiszállítjuk.
  • fizetési határidőben alkalmazkodunk az Önök kéréséhez!
  • internetes vásárlási lehetőség
  • vállalunk személyre szabott raktározást, így nem Önnek kell raktáron tartania a tartalék alkatrészek, nagy részét.

Műszaki szakembereknek kínált előnyeink:

Márkaképviseleti szempontok nélkül, sokféle gyártmányból kiválasztva, kizárólag a Megrendelő érdekeinek megfelelő, ajánlatot tudunk adni. Jól felkészült szakembereinknek és a széles választéknak köszönhetően, nálunk minden extrém esetre van megoldás. Ügyfeleink nagy része jól képzett szakember és általában eligazodik a márkaképviseletek kínálatában, gyakran nincs is szüksége a tanácsainkra. De!

Ritka az a felhasználó, aki nem került még szorult helyzetbe, hosszú szállítási határidő, műszaki korlátok, ár fekvés és egyéb akadályozó tényezők miatt.

Tapasztalatunk, hogy ilyen esetekben a Metál-Légtechnika Kft. munkatársai gyakorlatias segítséget tudnak nyújtani az által, hogy tevékenységüknek nem szab határt a márkavédelem, illetve széles ismereteik vannak a sokféle gyártmány választékáról. Szakmailag felkészültek, rendszeresen részt vesznek a gyártók képzésein, tanfolyamain, ezáltal kiválóan eligazodnak a széles kínálatban, jól ismerik a különféle gyártmányok előnyeit, hátrányait.

Ne szalassza el ezt a lehetőséget!

Atlas Copco
Fini
ASCO
Emerson | Aventics
AZ Pneumatica
CAMOZZI
Festo
John Guest
M&M International
Metal Work
Norgren
ODE
PIAB
SMC